Διαγράψτε τον λογαριασμό σας TraduLive

Το TraduLive, που εκδίδεται από τη MANAGEVENDORS INC, δημιουργεί έναν λογαριασμό από τη διεύθυνση email σας κατά τη σύνδεσή σας. Μπορείτε να τον διαγράψετε μόνοι σας, οποιαδήποτε στιγμή, μέσα από την εφαρμογή. Η διαγραφή είναι άμεση· παρακάτω αναφέρονται αναλυτικά ποια στοιχεία διατηρούνται στη συνέχεια και για πόσο χρονικό διάστημα.

Μέσα από την εφαρμογή

  1. Ανοίξτε το TraduLive και πατήστε Ρυθμίσεις.
  2. Κυλήστε στην ενότητα Λογαριασμός.
  3. Πατήστε Διαγραφή λογαριασμού και επιβεβαιώστε.

Τι διαγράφεται

Η διεύθυνση email σας, το ιστορικό χρήσης και οι εγγραφές των αγορών σας αφαιρούνται από τους διακομιστές μας εκείνη τη στιγμή. Οι συνομιλίες δεν αποθηκεύτηκαν ποτέ στους διακομιστές μας· όσες είναι αποθηκευμένες στην εφαρμογή στο τηλέφωνο από το οποίο διαγράφετε τον λογαριασμό, διαγράφονται μαζί του. Τα λεπτά που αγοράσατε ανήκουν στον λογαριασμό και χάνονται μαζί του.

Τι διατηρείται και για πόσο χρονικό διάστημα

Εάν δεν έχετε πλέον την εφαρμογή

Γράψτε στο contact@tradulive.com από τη διεύθυνση με την οποία είχατε συνδεθεί — το μήνυμα από αυτήν είναι ο τρόπος με τον οποίο γνωρίζουμε ότι σας ανήκει. Διαγράφουμε τον λογαριασμό και σας επιβεβαιώνουμε με απάντηση, το αργότερο εντός 30 ημερών.

Πλήρεις λεπτομέρειες στην πολιτική απορρήτου.